keskiviikko 7. tammikuuta 2015

LUKIJAKILPAILU

Tarinaa kirjoittaessani talojen valmistumisen kera, oli tapanani pitää aina välillä kilpailuja. Mutta olisi kiva palkita niitä, jotka tarinaa lukevat myös nyt kun muokkaan sitä aikajärjestykseen, joten

Laitanpa siis sen vuoksi LUKIJAKILPAILUN: eli kommentoi blogiin osien 1 ja 2 mukavin, jännittävin tai viihdyttävin luku tai mainitse sinua eniten puhutteleva hahmo. Ja kerro lyhyesti (muutama sana tai yksi lause), miksi se miellytti Kilpailuun osallistujista valitsen 5 onnekasta pikku palkinnon saajaa Aika päättyy 15.1 eli noin viikko aikaa. (toivottavasti riittää). Viihtyisiä lukuelämyksiä toivottaen Anja.

Kommentit voi jättää joko tähän tai tänne

8 kommenttia:

 1. Minua eniten puhutteleva hahmo on kyllä Dagmar - sen kummempaa syytä en osaa esittää :)
  Viihdyttävimpiä lukuja on monia - ( kuten; Rajalla jopataan ja yleisesti pidin/pidän Dagmarin Posti & Putiikki liikkeen sisustukseen ja muuhun liittyvistä luvuista.. Koskettavimmasta päästä taas on Herbertin jäähyväiset Amandalle)
  Minulla tuppaa itse tarinat jäädä vähän heikommalle huomiolle, kun niin uppoudun kuvia katselemaan ja monia yksityiskohtia ihastelemaan.
  Kiitos kaikesta jakamastasi :)
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 2. Erikin touhut ovat aikamoisia!

  VastaaPoista
 3. Voi sentään, kyllä minun on nyt vastattava tähän, että Dagmar. Kun tarinan päätöksen ensi kertaa luin, tunsin suurta murhetta ja eron tuskaa, silloin jo olin kiintynyt Dagmariin. Ja siksi olikin niin mukava saada tarina taas kokonaisena lukea. Dagmarissa puhuttaa yksinäinen puurtaja joka periksi antamattomalla sisulla saa aikaan niin Puodin ja Postin kuin upean Metsäkorven kartanon pihoineen ja puutarhoineen. Ja siellä koulun. Lempparini myös.
  Toisena voisin mainita Nimismies Callen joka hyvällä sydämellään on auttamassa ja tukemassa vaikka elämän lähtökohdat ovatkin olleet ankeat, on hänellekin aina käynyt lopuksi hyvin ja sitä samaa hyvä hän jakaa toisille pyyteettömästi. Joskaan ei työtehtävissä aina ole onni niin suosinut - moni pidätys mennyt hutiin :) -
  Sykähdyttäviä lukuja on niin monta, että vaikea on niistä nostaa esiin, mutta jos pitää mainita, niin Amandan ja Callen häät, Salakuljetuspuuhat rajalla ja kun Dagmar hoiti Erikin hiukset kaalinlehdillä, hih!
  Ja se mikä minua jaksaa hämmästyttää ja ansaitsee vilpittömän ihailun, on tämä sinun aikaansaaminen! Yksittäisten tavaroiden ja esineiden määrä jotka olet itse valmistanut, puhumattakaan miljöistä. Uskomatonta! Tämä on ihan minun lemppareitani, kiitos Anja.

  VastaaPoista
 4. Paras on Dagmar,senhän jo tiesitkin :)
  Hauskoja juttuja on niin monta,etten osaa erotella.Varmaan se Erikin aarrekammio ja sen paljastuminen,ehkä niin huippu idea tehdä piilohuone ;) ja olen ollut katsomassa niin monen hienon jutun syntymistä,että olen etulyöntiasemassa :)

  VastaaPoista
 5. Pitää vissiin varmuuden vuoksi vielä tännekin laitta!
  Siis Dagmarin touhuilu 2.osan luvussa 12 elikkä sen koulutilan järjestämisessä. Siitäkin huolimatta että oman alani elikkä ma-fy-ke opetusvälineet loistavat poissaolollaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin sun kommentin tuolla, ja laskin kyllä mukaan. Huomasitko että pöydällä on helmitaulu?? Lapset käyvät vasta alkeita- silloin ei tainnu vielä olla fysiikkaa eikä kemiaa, kun tämä koulu oli :D

   Poista
 6. Voi apua sun kanssas, enhän mää ny osaa valita mitään eritystä, mut jostain syystä Lili ja Erik ovat kovin lähellä syräntä.
  Saaks mä ihan näin kehnoilla arvioinneilla olla mukana? :)
  Mää rakastan koko tarinaa ja taloja niin on niin hemmetin vaikea valita mitään erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vastaukset ovat ihan ok. Laitoin siksi noita kysymyksiä, jotta niille voin antaa palkinnon jatka tarinaa lukevatkin. sinähän oot yksi niistä!

   Poista