tiistai 23. joulukuuta 2014

24 pv joulukalenteriluukut & Jouluaatto Kuuralehdon puutarhassa

 Luukkuja sain avata tänään kaksi, toinen Jaanalta ja toinen tuli Riitalta. Maaritilta sain lahjan hieman aiemmin, ja esittelen sen samalla.
 Maaritilta sain siis nämä ihanuudet vastalahjaksi.
 Riitta oli taituroinut upeat pienen pienet sukat! Huh, mikä taidonnäyte!
 Jaanalta sain kaikenlaisia papereita ja paerikasseja, kortin ja upean taulun. Ilmeisesti Jaanan itseottamasta valokuvasta!

Muistellaanpas hieman aikaa silloin joskus kauan sitten, mitä tapahtui Kuuralehdon puutarhassa.

Tämä yksinäinen pöllö sai itselleen silloin ystävän. Yhdessä he asustavat edelleen Kuuralehdon puutarhassa.
Täksi jouluksi pöllöpariskunnan yläpuolelle syttyi suuri tähti loistamaan ja tuomaan valoa.

Pienet tontut olivat kuulleet kerrottavan tarinoita jo sadan vuoden ajan puutarhassa olevasta taikapuusta ja hallusivat nähdä sen. Ilman lahjaa ei suinkaan mihinkään voinut mennä, joten se pienempi tonttu kantoi puutarhan kaivon kannelle lyhdyn.
Pikkuinen tonttu löysi pikkuruiset villasukat puutarhasta ja laittoi ne jalkaansa varpaitaan lämmittämään. Sen jälkeen hän meni isomman tontun viereen puutarhan penkille istumaan ja odottamaan, mitä tapahtuisi. Hyvin äkkiä kuusi muuttuikin joulunpunaiseksi. Kuusen juurelle ilmestyi pikkuinen Joululintu, joka aloitti laulunsa.
 Pöllöpariskunta tarkkaili puutarhan tapahtumia ihmeissään! Jokaisena vuonna tapahtui aivan ihmeellisiä asioita eikä koskaan sama tapahtuma toistunut.


Niinpä nytkin paikalle oli saapunut myös pieni Joulupossu, joka sekin oli herännyt eloon täksi yhdeksi ainoaksi päiväksi tonttujen sekä pöllöjen suureksi riemuksi.

1 kommentti: